An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT beste werkgever voor hoogopgeleiden

13 december 2012

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Take a look to our amazing Kit

ORMIT is tweede geworden als Beste Werkgever in de top 50 van bedrijven met minder dan 1000 medewerkers. Voor hoogopgeleiden is ORMIT zelfs de beste werkgever. In hetzelfde onderzoek, toegespitst op hoogopgeleiden, behaalde ORMIT namelijk de eerste plaats. De Beste Werkgevers Awards zijn uitgereikt door Effectory en VNU Vacature Media op dinsdag 9 oktober.
Dit jaar is voor het eerst uit het algemene onderzoek een tevredenheidsonderzoek speciaal voor hoogopgeleiden gedestilleerd. Dertien werkaspecten die voor deze groep cruciaal blijken te zijn, vormen hierin het uitgangspunt. ORMIT behaalde in dit onderzoek de eerste plaats en zij mag zich een jaar lang beste werkgever voor hoog opgeleiden noemen. Eerder werd al bekend gemaakt dat de specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling een topscore had op bevlogenheid van medewerkers.

TRY IT NOW

Het geheim van goed werkgeverschap

Uit het onderzoek blijkt dat de Beste Werkgevers stuk voor stuk bevlogen en betrokken organisaties zijn met hart voor hun vak én de omgeving. Algemeen Directeur Hetty van Ee:
"Door de vergrijzing en ontgroening wordt het voor organisaties steeds belangrijker om talent te vinden, te binden en te boeien. Alleen organisaties die dat lukt, zullen succesvol zijn. Een goede werkgever zijn, is daarbij essentieel. Dan gaat het om succesvol zijn, een goede bijdrage leveren aan de maatschappij, om betrokkenheid van alle medewerkers en simpelweg om plezier te hebben met elkaar. Dan raken mensen gedreven, kunnen ze verschil maken en anderen stimuleren dit ook te doen. Als ontwikkelaar van talent- en leiderschap moeten wij daar wel het goede voorbeeld in geven, 'practice what we preach'. We zijn dan ook erg blij met de uitkomsten van het onderzoek. We werken er continu met elkaar aan om het beste en leukste bedrijf te zijn. Mooi dat dan ook zo ervaren wordt!"

Over het onderzoek

Het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory en VNU Vacature Media is dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd en geeft een objectief beeld over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onafhankelijke onderzoek hebben ruim 300 organisaties deelgenomen. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen, is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. De respondenten in het Beste Werkgeversonderzoek zijn ondervraagd over hun werkzaamheden, arbeidsomstandigheden, collega's, leidinggevenden, beloning en ontwikkelingsmogelijkheden.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?