An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

ORMIT België eindigt 5e als Great Place to Work

1 maart 2012

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Take a look to our amazing Kit

In het Great Place To Work onderzoek is ORMIT België, onderdeel van ORMIT Groep, geëindigd op de 5e plaats in de categorie 'Beste Werkgevers tot 500 medewerkers'. Dit is bekendgemaakt op dinsdag 28 februari.

ORMIT, specialist in leiderschap en talentontwikkeling, is trots dat ze bij haar eerste deelname de 5e plaats in de lijst van Beste Werkgevers heeft verdiend.

Een 'Great Place to Work' is een organisatie waar medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met de collega's met wie ze samenwerken. In het onderzoek, dat de resultaten enerzijds baseert op de visie, strategie, cultuur en resultaten van een organisatie en anderzijds op een anoniem onderzoek onder alle medewerkers, scoorde ORMIT hoog op onder andere verbondenheid, visie, open communicatie, sfeer, omgang met elkaar en rechtvaardigheid. Dit heeft geleid tot een eindresultaat (gemiddelde trust-index) van 89 op een schaal van 100.

Algemeen Directeur Thomas De Wulf van ORMIT België: "Ik ben enorm blij dat we een objectieve bevestiging krijgen van de interne tevredenheidsgraad. Voor ORMIT is het een strategische keuze om een Great Place To Work te zijn. In onze visie zorgt een excellente werkgever voor gelukkige medewerkers en dit resulteert in plezieriger en effectiever (samen)werken, tevreden klanten en uiteindelijk in betere resultaten voor het bedrijf. Wij willen het goede voorbeeld geven aan de managers die wij ontwikkelen, zodat zij deze leiderschapsstijl ook nastreven".

TRY IT NOW

Over ORMIT

ORMIT is specialist in leiderschaps- en talentontwikkeling en bekend vanwege haar visie op persoonlijk leiderschap. Deze vormen de basis voor het ORMIT management traineeship, waarin afgestudeerde universitairen werkervaring opdoen in een netwerk van participanten en dit combineren met training, coaching en intervisie. Ook adviseert en begeleidt ORMIT organisaties bij het ontwikkelen managers en management traineeships op maat. ORMIT is een zelfstandige organisatie met vestigingen in Brussel en De Bilt (Nederland). Er werken ongeveer 175 mensen.

Great Place to Work

Great Place to Work(R) Institute, Inc. is een onderzoeks- en adviesorganisatie, gevestigd in de Verenigde Staten, met vestigingen over de hele wereld. Great Place to Work(R) Institute Europe heeft als doel haar Europese vestigingen te ondersteunen bij het helpen van organisaties in alle sectoren om duurzame verbeteringen te realiseren in hun bedrijfsrelaties, die uitmonden in meetbare bedrijfsvoordelen en betere prestaties.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?