An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Businessstudenten roepen ORMIT uit tot beste ontwikkelaar van jong talent 


14 juni 2016

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.


Studenten van hogescholen en universiteiten hebben ORMIT uitgeroepen tot de beste werkgever voor het ontwikkelen van jong talent. Dat is gisteravond bekendgemaakt tijdens de Universum Awards in Amsterdam. De specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling uit De Bilt ontving een speciale prijs in de categorie ‘Leaders who will support my development.’ Ongeveer 20.000 studenten namen deel aan het onderzoek.  

Waardering voor participanten

“Het is niet alleen voor ORMIT een enorme waardering dat businessstudenten ons zien als de beste organisatie voor hun ontwikkeling, maar ook voor onze participanten, de bedrijven die onderdeel zijn van die ontwikkeling”, zegt Algemeen Directeur Hetty van Ee. “In ons bijzondere traineeship ontwikkelen we toptalent doordat zij opdrachten uitvoeren bij verschillende organisaties. Daarnaast krijgen ze de juiste opleidingen en worden ze twee jaar gecoacht. Ze leren het beste uit zichzelf en anderen te halen en helpen bedrijven met de veranderingen in deze tijd. En opdrachten bij onze participanten zijn dus een onderdeel van die ontwikkeling.”

Veel plezier van trainees ORMIT

Edzo Doeve, Algemeen Directeur van DELA, herkent zich hierin: “Wij zetten de trainees van ORMIT in op strategische projecten. Met een open vizier en verfrissende manier gaan ze uitdagingen aan. Omdat ze in staat zijn om zich binnen een korte tijd de organisatie eigen te maken, boeken ze snel resultaten. ORMIT'ers maken het verschil door hun manier van werken, de wijze waarop ze in staat zijn verbinding te maken en hun gedrevenheid. Door de goede match zien we dat het mes aan twee kanten snijdt; ORMIT'ers werken met veel plezier bij DELA en DELA heeft veel plezier van ORMIT.”  

Persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor studenten

Jaarlijks voert Universum, een onderzoeksbureau gespecialiseerd in employer branding, internationaal onderzoek uit naar de aantrekkelijkheid van werkgevers. Aan de 2016 editie van het Nederlandse onderzoek namen bijna 20.000 studenten van 33 hogescholen en universiteiten deel, die gezamenlijk meer dan 60.000 werkgeverevaluaties hebben ingevuld. Organisaties zijn beoordeeld op meer dan 40 criteria. Uit het onderzoek blijkt dat persoonlijke ontwikkeling één van de vijf belangrijkste redenen is voor studenten om te kiezen voor een werkgever.  

Hier komt de img beschrijving

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?