An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Bij ORMIT zijn medewerkers heel tevreden

21 december 2012

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Take a look to our amazing Kit

Gisteren is bekend gemaakt dat ORMIT in het Beste Werkgevers Onderzoek 2012 van SatisAction en NRC opnieuw in de prijzen is gevallen. ORMIT is geëindigd op de eerste plaats voor wat betreft medewerkerstevredenheid. Als beste werkgever, een combinatie van arbeidsvoorwaarden en medewerkerstevredenheid, staat ORMIT in deze lijst op de derde plaats.

TRY IT NOW

Goed werkgeverschap is strategische keuze

Voor ORMIT is goed werkgeverschap een strategische keuze. In de visie van ORMIT vormt dit de basis om bevlogen medewerkers te krijgen.

Als specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling wil ORMIT het goede voorbeeld geven aan het talent dat zij ontwikkelt. Als een organisatie een omgeving biedt waarin talent optimaal tot z'n recht komt, dan kan men het beste uit zichzelf halen en anderen stimuleren dit ook te doen. Zo'n omgeving creëer je als mensen vertrouwen hebben in hun werkgever, trots zijn op het werk dat ze doen en plezier hebben in de samenwerking met collega's. Zo kan een organisatie bevlogen en betrokken medewerkers aan zich binden en dit zorgt uiteindelijk voor succes. Daar wil ORMIT ook andere bedrijven over adviseren. ORMIT richt zich op talentisme: het vinden, het ontwikkelen en het binden van talent.

Hetty van Ee: "Wij zijn er erg trots op dat we opnieuw zo hoog eindigen in een beste werkgeversonderzoek. Ook in crisistijd blijkt dat ORMIT'ers erg tevreden zijn met ORMIT als werkgever. Wij willen het goede voorbeeld zijn voor het talent dat wij ontwikkelen, zowel de trainees als het talent binnen andere organisaties. Practice what you preach hoort bij ons als ontwikkelaar van talent en leiderschap."

Over het onderzoek

Het SatisAction/NRC Carrière Beste Werkgevers Onderzoek is een wetenschappelijk verantwoord onderzoek en geeft inzicht in de tevredenheid van werknemers bij organisaties. Hiernaast worden ook de arbeidsvoorwaarden vergeleken met die van andere organisaties. Dit onderzoek vormde het eerste Beste Werkgevers Onderzoek in Nederland. In voorgaande jaren is het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met de Intermediair. Sinds 2012 is NRC Carrière media-partner in het onderzoek.

Lees ook het bericht op NRC.nl: Beste Werkgevers investeren in personeel.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer nieuws

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Onze traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Wil je op de hoogte blijven van ORMIT nieuws?