An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Wie ben ik?

Blog van Judith van Oort, Multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur


Door: Judith van Oort - Multicompany trainee ORMIT  
Datum: 17-11-2014 

 “In het licht van het verleden, verklaart zich het heden”

Een van de meest lastigste vragen die je kunt stellen…. Ik kan mezelf best introduceren. Ik ben Judith, aankomende zaterdag wordt ik 26 herfsten jong, ik ben opgegroeid in het mooie Brabant met twee zussen en een broertje en woon momenteel in Utrecht samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd lees ik graag spannende boeken, lig ik op een yogamatje, drink ik graag een wijntje in de stad of ben ik actief bij een commissie.

Tsja, dat is dan het feitelijke verhaal wat ik misschien vertel wanneer ik nieuwe collega’s ontmoet of mensen spreek op een feestje.

Een paar weken geleden had ik mijn eerste loopbaancoaching over deze vraag. Mijn opdracht begon met de volgende tegeltjestekst: “In het licht van het verleden, verklaart zich het heden”. Ter voorbereiding schreef ik mijn biografie en dat was zeker niet gemakkelijk. Ik probeerde niet om, zoals hierboven, de feitelijke dingen te beschrijven maar mijn beleving van die feiten.

Ondanks dat ik best trots was op het resultaat was het me niet helemaal gelukt om mijn gevoel te laten spreken. Tijdens de loopbaancoaching werd ik hier en daar geprikt met vragen zoals: Hoe vond je dat? Hoe was dat voor jou? Hoe voelde je je daar bij? En daarmee kwam het gevoel bij die herinneringen wel naar boven.

Al enige tijd liep ik tegen een muur. Structurele momenten dat ik niet effectief ben, mezelf gefrustreerd voel omdat ik er weer ben ingetrapt, dat het eigenlijk niet gaat zoals ik wil. Maar hoe kan dat? Waarom vertoon ik steeds dat gedrag en kies ik niet voor iets anders? Of neem ik steeds een bepaalde positie of rol in?

Ik kreeg antwoord op mijn vragen en dat was heel confronterend. Ik zie nu het verband tussen wat ik in het verleden heb gedaan of meegemaakt en de muur waar ik nu tegen aan loop. Bewustzijn is de eerste stap, experimenteren met nieuw gedrag de tweede en dat kan ik nog mooi doen in mijn laatste half jaar bij ORMIT. Na de loopbaancoaching stond ik emotioneel even op zijn kop. Tegelijkertijd voelde ik ook veel dankbaarheid. Dankbaar voor het feit dat ik de kans en ruimte krijg om mezelf beter te leren kennen.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!