An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Waar sta ik nu?

Blog van Judith van Oort, Multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

 
Door: Judith van Oort - Multicompany trainee ORMIT  
Datum: 28-02-2014

Waar sta ik nu?

Dit is de titel van de training die trainees krijgen op de helft van hun ORMIT-periode. Een voorbereidingsopdracht voor deze training was om een voorwerp mee te nemen dat voor jou het eerste ontwikkeljaar symboliseert en hoe jij dat ervaren hebt…. Tsja, wat moet ik daar nu mee? Meestal schieten er meteen allerlei dingen door mijn hoofd maar deze keer bleven de ideeën uit. Ik pakte mijn logboek en evaluaties er bij. Wat heb ik allemaal geleerd? Te veel om op te noemen… maar wat is nu de rode draad? Vele ritjes richting Tilburg dacht ik er over na. Ineens had ik het…..

Mijn eerste ontwikkeljaar ging ontzettend snel. Samen met een hele hoop andere trainees en collega’s op de opdracht rijd ik op de weg der ontwikkeling en ieder heeft zijn eigen plan. Het is niet altijd duidelijk hoe de weg loopt omdat je niet voorbij de heuvel of bocht kan kijken. Of soms heb je slecht weer en moet je vaart minderen. Sommige mensen voegen in (zonder richting aan te geven!) andere mensen voegen uit. Allemaal dingen die invloed hebben op hoe hard ik kan gaan.

Ook al heb ik goed zicht en rijden de mensen lekker door. Af en toe weet je zelf niet waar je naar toe moet. Ja, die kant ongeveer op zegt de opdrachtgever dan. Een punt op de horizon maar welke wegen je dan moet inslaan wordt je niet verteld. Constant vooruit kijken waar je naar toe wilt maar ook in de achteruitkijkspiegel, om er zeker van te zijn dat mensen je volgen. Een ontdekkingstocht van onbekende wegen waarbij je af en toe ook even stil staat, moet omkeren, of wat hulp aan je bijrijder moet vragen.

Gelukkig was ik niet helemaal afgeleverd aan de goden. Ik kan namelijk zelf kiezen hoe ik reageer op mensen in het verkeer. Ik kan namelijk mijn eigen snelheid bepalen en me niet laten beïnvloeden door die snelle Audi of die trage Suzuki. Ik kan ook even niet naar de navigatie luisteren, die dan weer dit en dan weer dat zegt. En ik kan zelf de keuze maken hoe zwaar ik mijn auto belaad of wanneer ik dingen parkeer.

Gedurende mijn eerste ontwikkeljaar leerde ik vooral mezelf beter kennen. Bewust te worden van hoe ik zelf in elkaar zit, waar mijn valkuilen en krachten liggen en hoe zich dat verhoudt tot mijn omgeving. Dit geeft mij een goede basis om mijn krachten effectief in te zetten in het tweede ontwikkeljaar.

Na de training liep ik richting de parkeerplaats en voelde de sleutel diep in mijn zak (zoals ook een bekende Brabander zou zeggen).

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!