An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Succes met jong talent? Probeer deze formule! 

Blog Ingrid van Tienen, Adjunct Directeur ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

Door: Ingrid van Tienen
Datum: 01-11-2017 
Adjunct Directeur ORMIT 

Persoonlijk leiderschap maakt het verschil

Kijk eens naar Rick Schutte. Deze ORMIT trainee legt persoonlijk leiderschap aan de dag. Dat herken je aan het feit dat Rick open staat om te leren en over een indrukwekkende denksnelheid beschikt om zich nieuwe dingen eigen te maken. 
Rick is een T-shaped talent. Hij heeft specialistische kennis en een visie op zijn vakgebied. Daarnaast is hij in staat om over de grenzen van de inhoud heen te kijken en verbinding te creëren. Rick is bij uitstek in staat om - startend vanuit de inhoud - een impuls te geven aan verandering. 
 

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.Welk talent past bij jouw organisatie?

Dat is sterk situationeel bepaald. Laten we beginnen met twee vragen: in welke rol en context moet het gezochte talent het verschil gaan maken? En: wat zijn de ambities van de organisatie? Vanzelfsprekend gaat het om de fit en die ontstaat niet vanzelf. 

Learning agile telt zwaar mee
De organisatie die uitdraagt wie zij is en wat zij wil bereiken en welke eisen dat stelt aan de kwaliteiten van haar medewerkers, heeft een sterke uitgangspositie. Aan de andere kant, hoe beter de medewerker zichzelf kent en het lef heeft om dat uit te spreken en er naar te handelen, des te sneller je tot elkaar komt. Ik voeg daar de intrinsieke motivatie om te blijven leren aan toe. De wil om learning agile te zijn, is een succesfactor die in deze tijd zwaar meetelt. 

Kracht van persoonlijk leiderschap 


Wij geloven in de kracht van persoonlijk leiderschap. Trainees die zelfbewust en gedreven zijn, maken in hun dagelijks gedrag het verschil voor henzelf en voor de mensen om hen heen. Persoonlijk leiderschap is de multiplier van persoonlijke kwaliteiten. En daarmee ontstaat onze Talentformule:

Succes = (Binnen naar buiten vertalen + creëren van verbinding + kennis van zaken hebben + managen van processen) x persoonlijk leiderschap


More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Rol en context


De ORMIT Talentformule maakt helder welk type talent succesvol zal zijn in een bepaalde rol en context, zodat gericht kan worden geworven. In de selectie kunnen individuele talenten vervolgens tegen de meetlat worden gehouden. Wat iemand drijft en motiveert wegen we sterk mee. Het ene talent is gedreven door de inhoud en wil anderen daarin meenemen. De andere persoon krijgt een kick door het beste uit zichzelf én uit anderen te halen. Welke invulling van het profiel het beste past wordt door de context bepaald.

Vanuit dit perspectief kijken en zoeken wij naar talent. Talenten met doorgroeipotentieel beschikken over de kwaliteiten en hebben de ambitie en de potentie om zich verder te ontwikkelen. Ze kunnen én willen het verschil maken! Lees hier het verhaal van Rick: Waarom het klikt tussen Corbion en ORMIT trainee Rick Schutte.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!