An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Reflectie op een bewogen jaar

Blog van Stijn van den Enden, Multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

Door: Stijn van den Enden - Multicompany trainee ORMIT  
Datum: 23-11-2013

Het kan snel gaan, een jaar 

Meer dan een jaar geleden begon ik aan de zoektocht naar een baan. Mijn stage zat er bijna op en na technische studies gedaan te hebben was ik op zoek naar een traineeship waar ik een andere kant van mezelf kon ontwikkelen. Ik wilde meer over mezelf te weten komen en tegelijkertijd ontdekken waar mijn krachten (die ik tot dan toe niet heel erg scherp voor ogen had) het beste tot hun recht zouden komen. Binnen een week vond ik op internet een advertentie van ORMIT en het was precies waar ik naar op zoek was. Nu ben ik alweer een jaar in dienst bij ORMIT, heb ik trainingen, coaching en intervisie gevolgd, meegedaan aan de Alpe d’HuZes, meegewerkt aan het ORAKEL (een magazine over ORMIT) en ben ik alweer begonnen aan mijn tweede opdracht.

Het kan snel gaan, een jaar. Ik stond me nog te verbazen hoe spot on mijn assessmentrapportage was (hoe kunnen mensen je zo feilloos beschrijven nadat ze je pas een paar uur hebben gezien?), of ik kon al beginnen met mijn eerste opdracht bij Shell. Tien maanden zou ik me gaan bezig houden als business analist in de IT wereld van Shell. Al snel leerde ik dat een opdracht binnen de IT meer inhield dan alleen kennis opbouwen van systemen én ik kwam erachter dat je als business analist heel veel verschillende kanten op kan. Waar ik begon als ondersteunende kracht van mijn manager, heb ik in de laatste maanden een datakwaliteitsproject mogen leiden.

Doordat je bij ORMIT vanaf dag 1 je zelfbewustzijn vergroot door het volgen van trainingen, intervisies en coachingsessies, krijg je steeds duidelijker waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Hierdoor kon ik naarmate de opdracht vorderde steeds beter mijn eigen kwaliteiten benutten (inzichtelijk krijgen van complexe problemen, verbinden van partijen) en tegelijkertijd ook gerichter gaan werken aan de dingen die me minder goed liggen (sturen op planning bijvoorbeeld). Zo ben je continu bezig met je eigen ontwikkeling en het geeft ontzettend veel energie als je merkt dat je daar stappen in zet.

Ondertussen ben ik begonnen met mijn tweede opdracht. Sinds een maand werk ik bij ABN AMRO. Ik houd me met totaal iets anders bezig dan gedurende mijn tijd bij Shell. Tijdens het intakegesprek met ABN had ik in de gaten dat ik veel beter onder woorden kon brengen wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die tijdens deze opdracht in zou kunnen zetten. Waar ik in mijn eerste weken bij Shell aan de hand werd genomen door mijn manager (heerlijk voor iemand die het liefst de kat uit de boom kijkt), nam ik nu het zelf het initiatief om gesprekken in te plannen om zo in kaart te brengen waar de grootste behoeftes liggen. Voor mezelf een teken dat ik me heb ontwikkeld en in het afgelopen jaar proactiever ben geworden.

Op dit moment heb ik nog iets meer dan een jaar van mijn ORMIT traineeship te gaan, wat betekent dat er nog meer trainingen, intervisies, coaching te wachten staan. Iets waar ik nu al erg naar kan uitkijken. Ik heb me voorgenomen om dit jaar nog bewuster te genieten van en stil te staan bij alle dingen die ik meemaak. Want voor je het weet is er weer een jaar voorbij.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!