An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Live is like a moving train

Blog van Stijn van den Enden, multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

 
Door: Stijn van den Enden - Multicompany trainee ORMIT  
Datum: 11-04-2014

Continue ontwikkeling

Ongeveer anderhalf jaar geleden stapte ik voor het eerst het pand van ORMIT binnen. Op dat moment wist ik eigenlijk vrij weinig van mezelf. Ik had studies natuurkunde en econometrie achter de rug, maar niet echt een idee wie ik nu echt was, wat ik wilde en waarin ik me kon gaan onderscheiden. Het enige wat ik wist was dat ik me op persoonlijker vlak wilde ontwikkelen dan ik daarvoor had gedaan. Nu 18 maanden later heb ik heel veel opgestoken, rijdt de ORMIT-trein gestaag door en zit ik alweer in het laatste gedeelte van mijn ORMIT-reis.

Door de ontwikkeling die je continu doormaakt in de 26 maanden dat je bij ORMIT zit, merk je dat je focus over de tijd steeds weer verandert. Je ontdekt als het ware steeds weer nieuwe dingen van de wereld. Dit wordt onder andere getriggerd door de stappen die je maakt op de leerdoelen die je zelf hebt geformuleerd, maar ook door de omgeving waar je je opdracht hebt. In iedere omgeving komen er weer andere punten naar voren waaruit blijkt dat je in iets goed bent, of je juist nog verder op kunt ontwikkelen. Ook merk je dat de ene omgeving beter bij je past dan de andere.

Tijdens mijn opdracht bij Shell kreeg ik tijdens mijn eindevaluatie mee dat ik mezelf meer mocht profileren. Iets wat erg botste met mijn overtuiging dat bescheidenheid zeer belangrijk is, en de oer-Nederlandse spreuk “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” galmde door mijn hoofd. In de maanden daarop heb ik mezelf wel kunnen ontwikkelen op het delen van mijn successen en lukte het me ook om daar trots op te zijn.

Doordat je elke dag een ik-ologische (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik) ontwikkeling doormaakt , ben je steeds beter in staat om specifieke kwaliteiten uit je rugzak te pakken en ze op de juiste momenten effectief in te zetten. In intakegesprekken bijvoorbeeld ben ik steeds beter in staat om de aspecten van mezelf er uit te lichten die interessant zijn voor de opdrachtgever en laat ik via “haakjes” (ervaringen op je cv waar je naar kunt refereren) zien dat ik het ook daadwerkelijk al eens heb gedaan. Zo merk ik dat ik door het programma dat ik via ORMIT volg, me dus beter heb leren te profileren.

En zo gebeuren er vaker dingen waardoor je terugkrijgt dat je stappen hebt gezet. Een ontzettend goede motivatie om verder te gaan en nieuwe stappen te zetten. Mijn ORMIT-trein hoeft niet meer te tanken, hij geeft zichzelf steeds nieuwe energie om weer een ander stuk van mezelf te ontdekken en te ontwikkelen. En het mooie is dat ik nu steeds meer ervaar dat ik die trein zelf stuur. Doordat ik in een van mijn laatste coachings er achter ben gekomen dat deze continue ontwikkeling voor mij ontzettend belangrijk is, geeft me dit geen haastig gevoel. Integendeel, ik ervaar ontzettend veel rust hierdoor. Laat die trein maar doorrazen!

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!