An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Ja, ook de trainingen zijn waardevol

Blog van Mirte Westra, Multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

Door: Mirte Westra - Multicompany trainee ORMIT  
Datum: 06-01-2014

“Het duurt misschien even voordat je het beseft, maar het is echt heel waardevol!”.

Als je bij ORMIT voor het eerst binnenkomt als kersverse trainee vliegen de enthousiaste verhalen je al snel om de oren. “Die ene training was echt super leerzaam.” “Tijdens mijn opdracht heb ik zoveel gave dingen bereikt.” “Het jaarfeest vorig jaar was het echt super gezellig”etc. Dit maakte mij meteen heel nieuwsgierig en ongeduldig: ik wil ook op een opdracht, ik wil ook een training, ik wil ook een jaarfeest! Gelukkig werd mijn wachten snel beloond en draaide ik al snel op volle toeren mee op een mooie opdracht en was het alweer tijd voor het volgende jaarfeest en jawel… de eerste training begon.

Maar het enthousiasme bij mij moest nog even wachten. Ja, de training was interessant, ja ik heb dingen over mezelf geleerd die ik nog niet wist, maar wat moet ik er nu mee? Ik weet nu dat ik liever eerst nadenk voordat ik wat zeg, en sommigen juist liever eerst wat zeggen voordat ze nadenken. In weet nu dat ik meer van grote lijnen houd en sommigen juist meer van veel details. Ik weet nu dat ik dingen vooral rationeel benader en dat sommigen dit juist meer met gevoel doen. En ik weet nu dat ik dingen vaak uitstel tot het laatste moment en dat sommigen juist liever planmatig aan de slag gaan.(Voor de kenners: jawel ik heb het over de Myers-Briggs type indicator) Maar de volgende dag op mijn opdracht merkte ik toch vrij weinig verschil.

Totdat ik op een dag een keer behoorlijk gefrustreerd was omdat die ene collega de hele tijd over details zat te zeuren. Of toen ik een keer de hele tijd nagebeld werd “Heb je het al af? heb je al wat gedaan? Dat ik bij mezelf dacht “Ja, dat kan toch ook morgen wel?” Op die momenten begon het me langzaam te dagen. Misschien hebben deze collega’s wel een andere voorkeur! Zodra ik dit besefte zakten de irritaties. En ik bedacht me nog iets: dat ene detaillistische klusje waar ik tegenaan hik, doe ik die collega een groot plezier mee!

Zo komt het dat ik nu ook enthousiast aan alle nieuwkomers over de trainingen sta te vertellen. “Het duurt misschien even voordat je het beseft, maar het is echt heel waardevol!”.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!