An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

Drive!

Blog van Tijmen de Koning, Multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

Door: Tijmen de Koning
Datum: 21-09-2016 
Multicompany trainee ORMIT 

I’m beginning to find that when I drive myself, my light is found (Incubus – Drive)

Waar wil ik voor gaan? Dat is een vraag die ik en andere millennials steeds vaker stellen. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen; wat is jouw drive? De ontwikkeling hiervan wordt beetje bij beetje onthuld door nieuwe ervaringen, door wat je leert, een portie lef, falen en reflectie. Daar sta je dan, als jong talent, gretig om aan de slag te gaan en te groeien.

Daar sta je dan als manager. Er is net een jong talent aangetrokken en je wilt graag dat zij zo optimaal mogelijk presteert. Je denkt aan jouw drijfveren die hebben geholpen om de beste versie van jezelf te zijn in het werk. Je denkt ook aan wat jouw eigen generatie belangrijk vindt in het werk. Daarnaast ben je natuurlijk een ander persoon dan het jonge talent dat net is begonnen met werken. Kortom, dikke kans dat jouw drijfveren anders zijn dan die van je nieuwe aanwinst. Dat besef is deel één. Deel twee is, wat je daar dan mee moet doen en hoe.
           
Echter, je hebt niet alleen een nieuw iemand aangenomen zodat die zichzelf kan ontwikkelen. Er is ook een andere reden: het is druk. Constant. Er moet nog een hoop werk worden uitgevoerd en er moet resultaat worden behaald. Daar zal je nieuwe aanwinst ongetwijfeld bij helpen, hartstikke mooi, zo’n talent! Maar hoe haal je het maximale uit het jonge talent zodat zij meer doet dan alleen die goede uitvoering? Hoe ga je er voor zorgen dat in de hectiek van het werk de drive van je talent tot uiting komt?

Om de drive te vertalen naar het werk zal je eerst erachter moeten komen wát die drive is. Dit kan door tijd vrij te maken en het gesprek daarover aan te gaan. Als de contouren van de drive duidelijker worden, dan is er ook ruimte en vertrouwen nodig. Ruimte om zelf te kiezen hoe je het beste je werk doet en vertrouwen dat je dat zelfstandig kan. Dat betekent ook ruimte geven om fouten te maken.

Even terug naar de vraag: waar wil ik voor gaan? Ik ontdek graag zelf wat mijn drive is en stuur zelf naar de kanten waar ik heen wil gaan. Wat mij daar absoluut bij helpt is een manager die support en advies geeft.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!