An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De wondere wereld van de Provincie Overijssel

Blog van Sanne Geurtsen, Multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

Door: Sanne Geurtsen - Multicompany trainee ORMIT  
Datum: 22-10-2014

Mijn 3e opdracht

Sinds half september 2014 ben ik aan de slag bij de provincie Overijssel. Na gewerkt te hebben voor DELA en de ABN AMRO bank is dit mijn 3e opdracht binnen het ORMIT traineeship.

Het provinciehuis is gevestigd in Zwolle. Elke ochtend stap ik uit op verdieping 5, waar de eenheid Wegen en Kanalen is gevestigd. “Binnen deze eenheid houden we ons bezig met alle kunstwerken van Overijssel”, wordt mij verteld. “Zo noemen wij onze bruggen, sluizen, wegen, kanalen, en ga zo maar door”, licht mijn collega toe. Elke dag wordt de wondere wereld van de Provincie mij meer zichtbaar. Omdat ik werkzaam ben binnen de eenheid ‘Wegen en Kanalen’ snap ik bijvoorbeeld beter hoe onderhoud aan de weg afgestemd wordt met andere wegbeheerders, politie en ambulancediensten. Maar ook hoe die informatie actueel wordt bijgehouden en zichtbaar is op mijn navigatie.

Tot eind 2014 ga ik alle bestaande processen inclusief de taken en verantwoordelijkheden van betrokkenen in kaart brengen. Hiermee ben ik verantwoordelijk voor het stimuleren van proces-denken binnen de eenheid Wegen en Kanalen. Processen staan namelijk niet op zichzelf, maar vormen onderdeel van een grotere keten, zeg maar van beleid tot uitvoering. Hierin vormen mensen de belangrijkste schakel.Door de processen te beschrijven probeer ik mensen zich meer bewust te laten worden van het grotere geheel waarin zij werken en waar hun taak en verantwoordelijkheid begint maar ook ophoudt.

Afgelopen week faciliteerde ik een sessie om het proces ‘Gladheidsbestrijding’ in kaart te brengen. Het doel van dit proces is het ijsvrij maken van de wegen wanneer het sneeuwt of vriest zodat de burger weer veilig gebruik kan maken van de weg. De bezieling waarmee gesproken wordt over dit werk is onbeschrijfelijk. Vanaf 15 oktober, als het winterseizoen aantreedt, staat alles gereed om te acteren als de temperatuur onder het vriespunt daalt. Op verschillende punten worden continue meteo-gegevens verzameld als input om te bepalen of er gestrooid moet worden. “Binnen een kwartier kunnen de strooiwagens de weg op om te strooien; dat gaat als een geoliede machine”, leerde een collega mij. Ik zie dat mensen hier met passie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel werken. Dat vind ik mooi om te zien.

Ik realiseer mij elke dag beter welke rol dit provinciaal orgaan vervuld. De Provincie kan trots zijn op haar mensen, die zich met veel zorg en toewijding inzetten zodat iedereen met veel plezier gebruik kan maken van de kunstwerken van Overijssel. Dat ik hier als ORMIT’er de komende tijd aan mag bijdragen is echt een kado.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!