An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De kleine reus

Blog van Ilona Jankovits, Multicompany trainee ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

Over de auteur

Door: Ilona Jankovits- Multicompany ttrainee ORMIT  
Datum: 05-08-2014

'Het is net een sprookje'

Wanneer ik terugkijk op bijna twee jaar ORMIT is het net een sprookje. Een verhaal met obstakels en uitdagingen, maar vooral één van overwinningen en groei. Elke opdracht is een nieuw hoofdstuk.

Met net 22 jaar kwam ik vers binnen en daar voelde ik me onzeker over. Mijn eerste reactie op ‘je bent jong’ was ‘ja, maar….’. Het volgende vond ik dan ook terug in mijn eerste leerdoelen:

In een professionele setting ben ik erg bewust van mijn leeftijd en heb ik een bepaalde angst dat ik niet serieus genomen word. Hierdoor heb ik de neiging me heel formeel op te stellen en alleen te focussen op inhoud om te laten zien dat ik serieus genomen kan worden.

Ik wilde leren om steviger in mijn schoenen te staan en tevreden te zijn met mijn prestaties. Bij mijn eerste opdracht bij DELA deed ik stinkend mijn best en zette ik goede resultaten neer. Tijdens mijn eerste gesprek met mijn opdrachtgever en mijn coach was het bericht dan ook: ‘Je doet het heel goed, van mij mag je wel meer oppakken’. Toch kreeg ik met moeite uit mijn keel dat ik trots was op het werk dat ik leverde. Na het tweede gesprek waarin ik te horen kreeg dat ik meer vrijheid mocht nemen, ging ik los. Ik was begonnen bij DELA met het budget opzetten, afspraken inplannen en voortgangsrapportages. Ik eindigde als verantwoordelijke voor een klantenonderzoek en gaf workshops om de nieuwe strategie ‘klantgerichter werken’ meer vorm te geven voor een afdeling.

Het volgende hoofdstuk was PostNL; vier projecten leiden in 4 maanden. ‘Kan ik dat wel?’, vroeg ik me af tijdens mijn intake. Ook dat lukte me beter dan ik van mijzelf had verwacht. Dat me regelmatig gevraagd werd of ik de nieuwe stagiaire was, maakte me al een stuk minder uit en na een tijdje kon ik er zelfs om lachen.

Bij de Rabobank kwam ik binnen in de laatste fase van een groot migratietraject en moest ik in korte tijd veel leren over complexe materie. Ik begon als de rechterhand en eindigde als de projectmanager toen mijn opdrachtgever het werk van de programmamanager overnam. Tijdens dat project realiseerde ik me dat ik ook een man van in de 50 aan kon sturen en me staande kon houden in een stroom van stakeholders met verschillende belangen. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar het is me gelukt om samen met het team het project af te ronden en ik verliet de Rabobank als een zelfverzekerder mens.

Ik ben nu net gestart met misschien wel mijn laatste hoofdstuk bij ORMIT; de Lucille Werner Foundation. Samen met een collega helpen we Lucille om één van haar creatieve ideeën tot werkelijkheid te brengen. Voor de eerste keer vermeldde ik met enige trots in het kennismakingsgesprek dat ik na twee jaar nog steeds de jongste ORMIT’er ben.

Als ik terug kijk op mijn verhaal, doet het me denken aan The Alchemist van Paulo Coelho.

‘There is nothing to hold you back except yourself.’

In nog geen twee jaar vol coaching, training, intervisie en de ervaring op de opdrachten ben ik zelfverzekerder geworden. Ik durf te gaan staan voor waar ik in geloof en ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Nog vier maanden ORMIT te gaan. Wat er daarna komt, weet ik nog niet precies, maar ik ben er klaar voor!

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

meer blogs

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

over ormit

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

 

Onze laatste blogs ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!