An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De Match

Lennard en Chris: waarom het klikt tussen NUON en ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

‘ORMIT’ers hebben een can do mentaliteit’ 

Na ABN AMRO en Nike belandde Chris Lassooij (27) bij NUON in het ORMIT traineeship Multicompany Programma. Chris stroomde hier door en is sinds maart 2016 werkzaam als skill model specialist in het Customer Service Center. We praten met hem en met Lennard Badart, manager training, kwaliteit en autorisatiebeheer over het geheim van hun match. 

NUON wil de meest aanbevolen energieleverancier en klantenservicecentrum van Nederland zijn en hier bouwen we aan. Dit is onder meer het werkterrein van Chris, waar hij voor het consumentendeel het procesmanagement voert. 

Chris lassooij
‘NUON-directeuren durven vanuit hun hart te spreken’
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

Lennard, wat was de doorslaggevende factor voor Chris om te kiezen voor NUON?

Ik denk dat Chris is gevallen voor onze werkcultuur, die is informeel, trekt mensen aan met een drive en stelt de medewerker én de klant centraal. Je bent bij NUON in goede handen, dat is geen belofte, maar onze identiteit. 

Chris, wat heeft bij NUON de doorslag gegeven om voor jou te kiezen?

Mijn blauwe kant. Ik ben sterk in structureren en in processen gieten. Breng daarnaast een dosis positieve energie in het team. En natuurlijk dat ik mijn carrière gestart ben als ORMIT-trainee.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Waarom kiest NUON voor ORMIT’ers? 

Lennard: Mijn ervaringen met ORMIT zijn erg positief. ORMIT’ers leren snel en zijn nagenoeg direct zelfstandig. Ze zijn flexibel en hebben een can do mentaliteit. Het kan toeval zijn, maar allemaal zijn en waren het leuke en interessante collegae. Mensen met hersens!

Waarom passen jullie zo goed bij elkaar? 

Chris: Vanaf de eerste stap die ik hier zette, viel mij de aandacht voor de mens op. NUON-ers tonen oprechte interesse in de ander, ze luisteren goed, willen jouw verhaal horen. Zolang dit niet doorslaat in eindeloos kletsen, gaat er een heel sterke werking van uit. Wat zijn jouw talenten en hoe kun jij bijdragen aan het succes van NUON? Het gaat hier niet om aan de buitenkant, maar om wat mensen van binnen bezig houdt.
 
Lennard: Wederzijds respect kenmerkt onze samenwerking. We zijn het niet altijd eens, maar zijn open en eerlijk naar elkaar toe. We weten van elkaar hoe we in de film zitten. Ik probeer Chris vertrouwen te geven, hij mag ook fouten maken. Zijn feedback naar mij mag best kritisch zijn. Als ik jou was…, zegt hij dan. We zijn grote jongens die wel wat kunnen hebben. 

Chris, wat is de belangrijkste les uit je ORMIT-tijd waarmee je nu je voordeel doet?  

Ik realiseer de meeste impact als ik mijn eigen overtuiging te werk ga. De kunst is om je niet te laten inperken door een rol, maar dicht bij jezelf te blijven. Tijdens een sessie bij ORMIT had ik moeite met iemand die ons bleef bestoken met een negatief verhaal. Eigenlijk wilde ik het netjes houden vanuit een soort voorzittersrol. Totdat ik mijn gevoel liet spreken en heb gezegd dat ik zijn inbreng niet OK vind. Het effect was wonderbaarlijk: de trainee stapte uit het negatieve en bewoog weer mee in de goede richting. Het is voor mij een ijkpunt: als ik vertrouw op mijn interne overtuiging en mijn eigen waarden wordt mijn werk fijner en de impact op anderen aanzienlijk groter. 

Hoe karakteriseer jij leiderschap binnen NUON?

Chris: De focus ligt hier op de mens in plaats van de productie. Voordat ik de dienst trad heb ik twee directeuren gesproken. Als ik die gesprekken terughaal valt mij de combinatie op van down to earth en ambitieus. Zij durven vanuit hun hart te spreken en stimuleren dat mensen wat wordt gegund. Dit aangevuld met een commerciële drive is het type leiderschap dat mij aanspreekt.

Lennard: Het is participatief leiderschap. NUON is echt een heel platte organisatie, problemen lossen we samen op. We werken vanuit de omgekeerde piramide waarbij managers de medewerkers ondersteunen en niet andersom. Dat lukt niet altijd, maar het is echt ons vertrekpunt. Voor teamleiders hebben we aantrekkelijke trainingsprogramma’s in Zweden, voor executives maatwerkprogramma’s, voor medewerkers werkervaringplekken. Ga een halfjaar als trainer aan de slag, zeggen we dan bijvoorbeeld, en ervaar of het past bij jouw talent.

lennard over leiderschap
Ga een halfjaar als trainer aan de slag, zeggen we dan bijvoorbeeld, en ervaar of het past bij jouw talent.. 
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

NUON en ik: Gaan nog veel plezier aan elkaar beleven! Ik zie voor mijzelf groeikansen in change management, NUON geeft mij de ruimte om hier echt stappen in te maken.


Chris en NUON: Investeren in elkaar!


 

Meer Matches lezen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Direct contact?

Hans Schoonen helpt je graag. 

Bel:

(+31) 30 298 43 00

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Lees meer Matches

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.