An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De Match

Judith en Imre: waarom het klikt tussen Nike en ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

‘Imre en Nike? There is no finish line…!’ 

Na opdrachten tijdens zijn ORMIT traineeship bij ABN AMRO, Nike en RDW keerde Imre Mul (29) terug bij het Europese hoofdkantoor van Nike in Hilversum. Als Project Lead werkt hij aan het integreren van de online nike.com business in de retail business van Nike door middel van het project Nike.com Assist. Judith Smaling is Retail Commerce Capability Director én ook oud ORMIT’er. We zijn benieuwd naar het geheim van hun match. 

imre, project lead bij nike
‘Wees zichtbaar en pak je kansen’
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

Imre, wat heeft bij Nike de doorslag gegeven om voor jou te kiezen?

Ik pas naadloos in deze dynamische organisatie waar snel dingen oppikken en opschakelen de norm is. De goede resultaten die ik heb geboekt tijdens mijn traineeship hebben vast ook meegeholpen. Ik kan goed overweg met collega’s en voel mij erg op mijn plek binnen de cultuur van work hard, play hard.

Judith, wat was de doorslaggevende factor voor Imre om te kiezen voor Nike?

Werken bij een jong, dynamisch bedrijf ligt Imre goed. Hij is ambitieus, wil bijdragen aan de groei in Europa en neemt zijn eigen groeicurve heel serieus. Hij laat zien wat hij kan, dus er komen vast en zeker nieuwe kansen op zijn pad.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Imre, wat is de belangrijkste les uit je ORMIT-tijd waarmee je nu je voordeel doet? 

Stakeholdermanagement. Hoe ga je om met verschillende in- en externe partijen en met je directe collega’s? Je maakt bij ORMIT zoveel mee! Door de opdrachten en de trainingen leer je snel tot de kern te komen, op te schakelen en ook om te gaan met mensen waar je niet direct een klik mee hebt of die ontevreden zijn. Een fantastische leerschool. 

Waarom passen jullie zo goed bij elkaar? 

Imre: We hebben een zeer goede match. Nike biedt een internationaal speelveld, 90% van mijn werk is in het Engels. Werken aan een leading sportmerk is geweldig. Judith en ik schakelen als oud ORMIT’ers heel soepel met elkaar.

Judith: Imre heeft een prettige werkstijl, hij blijft bij zichzelf en strijkt mensen niet tegen de haren in. Hij kan zich goed inleven in de ander, speelt in op wat zijn interne stakeholders nodig hebben, hij leest hun belangen goed. Maakt makkelijk contact, schept vertrouwen en heeft de gave om ook gas terug te nemen wanneer dat nodig is. 

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Imre, welke arbeidsvoorwaarde - in de meest brede zin van het woord - van Nike spreekt jou het meeste aan? 

Hier wordt goed voor je gezorgd. Dan doel ik op salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, lekker sporten tussen de middag. Maar het is ook mogelijk om met korting aandelen te kopen. In de zomermaanden moedigt Nike je aan om vrij te nemen op vrijdagmiddag. Pak je rust, is het idee na 4 werkdagen van 9 uur en de vrijdagochtend. Ga naar het strand, pak een terrasje of ga een middagje sporten natuurlijk!

Judith, wat is jullie positie op de arbeidsmarkt voor high potentials, waar zit de grootste plus? 

Nike heeft de luxe om kritisch te kiezen op de wereldwijde arbeidsmarkt. Bij Nike pakken talenten uit Brazilië of India hun koffers om vanuit Hilversum voor de Europese markt te komen werken. Liever in de VS op ons hoofdkantoor in Beaverton, Portland werken, kan ook. Intern besteden we veel aandacht aan het identificeren van talent, we helpen ze verder te groeien. Je ziet hier heel veel mensen van begin dertig op hoge posities. Nike rekent mensen niet af op leeftijd, maar op wat ze kunnen en laten zien.    
 

'Je ziet hier heel veel mensen van begin dertig op hoge posities. Nike rekent mensen niet af op leeftijd, maar op wat ze kunnen en laten zien.' 

Imre, wat betekent leiderschap in een professionele omgeving voor jou? Wat zijn je ervaringen op dit punt bij Nike? 

In het begin was ik wel benieuwd naar de Nike-cultuur die op Amerikaanse leest is geschoeid. Wat mij opvalt is dat de begeleiding niet heel strak is. Je krijgt juist onwijs veel ruimte om kansen te pakken. Mocht het nodig zijn of dreigt iets te escaleren, dan kun je altijd aankloppen bij je manager. Maar je moet het zelf aangeven. Het is de kunst om je eigen zichtbaarheid te creëren.

En hoe karakteriseer jij het leiderschap binnen Nike, Judith? 

Hier zijn we heel actief mee, bijvoorbeeld met diverse managementtrainingen. Alles begint hier met de vier pillars die ons allemaal raken: Lead, Drive, Coach en Inspire. We hebben een breed pakket methodologieën om mensen in hun kracht te zetten in plaats van ze iets op te leggen. We zeggen liever: neem je eigen verantwoordelijkheid in plaats van pak dit actiepunt op. Het is belangrijk om talent te ontwikkelen, “Setting them up for success”. In het dagelijks werk betekent dit dat actieve feedback vragen in de trant van ‘kijk even mee, wat vind jij hiervan? hier heel gewoon is.

Judith over leiderschap
Het is belangrijk om talent te ontwikkelen, “Setting them up for success”. 
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Nike en ik: Pure topsport.


Imre en Nike: There is no finish line…! 


 

Meer Matches lezen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Direct contact?

Hans Schoonen helpt je graag. 

Bel:

(+31) 30 298 43 00

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Lees meer Matches

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.