An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De Match

Noortje en Dianne: waarom het klikt tussen DSM en ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

'She doesn't teach, she communicates'

Hoe implementeer je succesvol een nieuw CRM-systeem voor Europa? Voor deze uitdaging stond Noortje van der Hel, Marketing Coördinator bij DSM Engineering Plastics. Zij vroeg Dianne Sleegers, 23-jarige ORMIT’er die het traineeship Multicompany Programma volgt, de klus te klaren. Na negen maanden kijken ze terug op de opdracht en de samenwerking.  


Noortje over dianne
Dianne heeft zaken heel snel opgepakt en mijn verwachtingen overtroffen.
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

Noortje van der Hel van DSM over Dianne 

Dianne heeft zaken heel snel opgepakt en mijn verwachtingen overtroffen. Ze weet op een goede manier mensen voor zich te winnen met als resultaat dat collega’s enthousiast zijn over het systeem. Dat is haar verdienste.

Ze heeft alle commerciële medewerkers getraind, webinars georganiseerd en trainingsmateriaal ontwikkeld. Daar hebben we nu en in de toekomst veel profijt van. Het bespaart ons veel tijd en moeite. Dianne was echt van toegevoegde waarde.

Ik kon het makkelijk loslaten omdat ik wist dat het bij Dianne in goede handen was. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zorgt voor goede support en opvolging en heeft een proactieve, open houding. Ik hoor nu nog regelmatig: wat jammer dat Dianne er niet meer is. Ze werd gezien als een volwaardige DSM-collega. 

Dianne Sleegers over haar traineeship bij DSM 

DSM is een fantastisch bedrijf, gericht op ontwikkeling met veel enthousiaste mensen. In mijn opdracht had ik invloed op het proces en ruimte om met eigen ideeën te komen. Dat geeft energie en is heel inspirerend!

Belangrijkste uitdaging was: hoe motiveer je mensen om het nieuwe systeem te gebruiken en hoe communiceer je dat? Door mensen erbij te betrekken, kom je heel ver. Zo ben ik naar Engeland, Duitsland en Italië geweest voor trainingen, heb ik webinars gegeven, maakte ik filmpjes en stuurde ik tips en tricks. Ik kreeg als feedback terug: 'she doesn’t teach, she communicates.' Dat is natuurlijk heel leuk om te horen.

Bij DSM heb je ruimte om fouten te maken en ze zelf op te lossen. Je krijgt goede begeleiding en veel verantwoordelijkheid. Ook word je bij alles betrokken en krijg je de kans om veel van het bedrijf te zien. Zo heb ik naast mijn opdracht ook meegewerkt aan de digitale strategie. Mijn tijd bij DSM zie ik als dynamisch en leerzaam. Ik kijk er heel positief op terug.