An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De Match

Edward en Sanne: waarom het klikt tussen DELA en ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

‘Je wordt hier echt gestretcht, daar hou ik van’

Na ABN AMRO en de provincie Overijssel vervolgde Sanne Geurtsen (26) haar ORMIT traineeship in het Multicompany Programma bij DELA. Ze zette daar ook de volgende stap in haar carrière: Sanne werkt er sinds maart 2015 als marketeer innovatie. We praten met haar en met Edward van Wingerden (37), manager coöperatie en innovatie over het geheim van hun match. 

Naast de bestaande dienstverlening in uitvaart en verzekeren verkent DELA nieuwe domeinen, zoals de ouderenzorg. Dit is het werkterrein van Sanne, waarvoor zij nieuwe product/marktcombinaties en concepten ontwikkelt. 

Edward over Sanne
Interessant! Zegt zij als ik haar iets onmogelijks voor de voeten werp.
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

Sanne, wat heeft bij DELA de doorslag gegeven om voor jou te kiezen?

Ik denk dat mijn manager iemand zocht die op mij leek (lacht). Voor de afdeling was men al een tijdje op zoek naar een marketeer die ook hoog scoort op innovatie en creativiteit, dus het bekende schaap met de vijf poten. Uiteindelijk hebben ze voor mij gekozen. Ik ben de generalist die sterk is in projectmanagement. In conceptontwikkeling en marketing wil ik mij verder ontwikkelen. 

Edward, wat was de doorslaggevende factor voor Sanne om te kiezen voor DELA?

Ik denk dat Sanne een goed gevoel had bij ons type organisatie. Hier krijgt ze de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op vakgebieden waarin ze nog minder bedreven is. Vanuit marketing en innovatie nieuwe concepten bedenken is helemaal nieuw voor haar. Bij ons heb je niet één taak of één rol. Je weet hier niet wat je volgende maand gaat doen. We leggen de lat wel hoog, omdat we alles uit mensen willen halen. 

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Sanne, wat is de belangrijkste les uit je ORMIT-tijd waarmee je nu je voordeel doet? 

Dat je zelf aan het roer van je leven staat, en niet een ander. Dus: maak je eigen plan, voordat je onderdeel wordt van het plan van iemand anders. 

Waarom passen jullie zo goed bij elkaar? 

Sanne: Edward zet de grote lijnen uit, de stip aan de horizon waarmee hij zegt: hier wil ik heen. Ik maak dit graag concreter, wat gaan we dan doen, which way to go? Die vragen heeft hij weer nodig, het is de brandstof van onze samenwerking. Mensen verbinden, belangen samenbrengen, dat is zo belangrijk. Als dat niet lukt, kun je simpelweg niet innoveren.

Edward: Sanne noem ik breedbegaafd, zij staat open voor nieuwe dingen. Zij heeft de drive en de grondhouding om complexe projecten van de grond te krijgen. Als ik haar bij wijze van spreken voor de voeten gooi dat we morgen alleen nog maar apps gaan bouwen, zegt Sanne: “Interessant!”. 

Sanne, welke arbeidsvoorwaarde – in de meest brede zin van het woord - van DELA spreekt jou het meeste aan?

Dat DELA mij direct een vast contract aanbood vind ik zo mooi! Is echt heel onderscheidend op de arbeidsmarkt. Daarnaast is het werken voor een coöperatie voor mij een drijfveer, alles wat we doen moet toegevoegde waarde hebben voor onze leden. Met hen wil ik ook op langere termijn de verbinding leggen. We werken zonder winstbejag, moeten de eigen broek ophouden maar zijn zeker geen cashing machine.

Hier komt de img beschrijving

Edward, wat is jullie positie op de arbeidsmarkt voor high potentials, waar zit de grootste plus?

Er is ons veel aan gelegen om talent binnen te halen, maar ik moet erbij zeggen dat we er hier moeite mee hebben om uitzonderingen te maken. Gelijke kansen krijgen en creëren, halen en brengen is onze filosofie. DELA is een sociale werkgever zonder gezapig over te willen komen. We zijn juist ambitieus, willen laten zien dat we tot veel in staat zijn. Mensen rekenen we hier niet af op hun fouten, we zoeken juist mensen die veel willen leren. 

Hier komt de img beschrijving

'Er is ons veel aan gelegen om talent binnen te halen.' 

Sanne, wat betekent leiderschap in een professionele omgeving voor jou? Wat zijn je verwachtingen op dit punt bij DELA?

Leiderschap is niet abstract, het moet getoond worden. Ik verwacht duidelijke kaders, focus op de richting waar we heen gaan. Dat hoeft helemaal niet excellent te zijn. Als medewerker krijg ik veel vrijheid van mijn manager, ik krijg duidelijk te horen wanneer iets niet goed is, maar fouten mag je maken. Je wordt hier echt gestretcht en daar hou ik van. Ik mag hier de grens opzoeken, een van mijn eerste opdrachten was een workshop geven over het uiten van waardering. Er werd hier niet gestrooid met complimenten om het zachtjes te zeggen. Terwijl een compliment zo motiveert en bijdraagt aan het teamgevoel. Daar kreeg ik dus direct budget voor. Dat zie je ook bij innovatietrajecten. We kwamen op het spoor van mantelzorg en waren benieuwd of DELA hierin een propositie kan ontwikkelen. Dan kun je twee weken achter je bureau doorploeteren of je laat een doos flyers drukken en gaat gewoon een ochtend op de markt staan. We hebben gesprekken met mensen aangeknoopt en directe feedback gekregen op ons idee. Die vrijheid krijg je hier. Na de afweging - wat is het grootste risico - krijg je te horen: ga het maar doen! 

Hier komt de img beschrijving

En hoe karakteriseer jij het leiderschap binnen DELA, Edward?

Niet directief, maar gebaseerd op betrokkenheid. We houden hier niet van eenrichtingsverkeer. Een cultuur van samenwerking. Ik ken maar een paar echte leiders in de wereld, alles daaronder noem ik managers. Managers van DELA zijn daadkrachtig. Betrokken, integer en ondernemend, dat is het kompas waarop we sturen. Waarbij ik een hele dikke streep zet onder ondernemend, dat krijgt extra nadruk. Samen met mijn directe collega’s werken we in een experimentele omgeving, dat betekent dat je hard op je gezicht kunt gaan. En dat doet pijn. Maar we houden het bij schaafwonden, je kunt hier niet zo hard vallen dat je niet meer overeind kunt! 

Edward over leiderschap
Managers van DELA zijn daadkrachtig. Betrokken, integer en ondernemend, dat is het kompas waarop we sturen.
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

DELA en ik: Zijn als wijn en spijs, oneindig veel mogelijkheden. 


Sanne en DELA: Een mooie match. Sanne brengt veel in mijn team, zij kan hier veel leren. We zijn nog lang niet uitgeleerd. 


 

Meer Matches lezen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Direct contact?

Hans Schoonen helpt je graag. 

Bel:

(+31) 30 298 43 00

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.

Money Economy

Clients can save money on design and code and spend it on concept, ideas and functionality.

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Lees meer Match verhalen

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.