An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De Match

Ilja en Dianne: waarom het klikt tussen IMC Weekendschool en ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

Persoonlijke coaching met dubbel effect

Unicef, Warchild, NL Doet, KWF en IMC Weekendschool kennen Hart van ORMIT. Het sluit aan op de visie van ORMIT dat werken verder gaat dan de dagelijkse taken. Dat de leiders van de toekomst niet alleen oog hebben voor succes, maar ook voor hun omgeving. Leiderschap betekent met hoofd en hart aansturen. Sociale verantwoordelijkheid en het belang van teruggeven aan de maatschappij is voor ORMIT’ers even fascinerend als vanzelfsprekend. 

De combinatie van persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid zie je bij trainee Dianne Sleegers. Dianne is als coach actief voor IMC Weekendschool, waarbij jongeren uit sociaal economische achterstandswijken kennismaken met professionals van uiteenlopende vakgebieden. Zij coacht Moustafa Ayoubi die uitlegt hoe dit hem op weg helpt. En Ilja Beudel vertelt waarom ORMIT’ers zo goed passen bij de weekendschool. 

hart van ormit
Leiderschap betekent met hoofd en hart aansturen
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Trainee en coach Dianne: Doorgeven wat ik zelf heb ontvangen

Dianne Sleegers (24): Alleen voor successen gaan vind ik te beperkt. Ik wil meer oog hebben voor mijn omgeving. Bij ORMIT heb ik veel ontvangen, maar nog niet veel doorgegeven. Ook vind ik de switch interessant: ik was zelf coachee en ben nu coach van Moustafa. Het verhaal van IMC Weekendschool sprak mij direct aan. Hoe de weekendschool jongeren nieuwe energie geeft, vind ik echt heel mooi. Ik heb altijd al veel vrijwilligerswerk gedaan en kom uit een ander milieu. Eigenlijk heb ik het best makkelijk gehad, als ik mijn situatie vergelijk met die van Moustafa. 

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.Lastige keuzes
Ons eerste gesprek was een heel open gesprek. Het was ook nogal wennen aan elkaar, hij zit heel anders in het werkend leven en komt uit een andere cultuur. Hij staat voor best lastige keuzes en ik ben zijn klankbord. Ik probeer de coaching heel persoonlijk te houden. Als hij opziet tegen een sollicitatiegesprek, deel ik mijn eigen ervaringen. Ik vertel dan eerlijk wat bij mij goed ging en wat niet. Daar zit geen rem op. Vier keer hebben we om tafel gezeten, maar ons contact op afstand is minstens zo belangrijk. Studiekeuzes, wisselen van werk, daar appen of bellen we over. Ik kan altijd bij ORMIT terecht voor tools die hem verder kunnen helpen. Ik bekleed een heel andere rol als ik in de schoenen van de coach sta. Moustafa belicht dingen anders, zijn kijk op de zaak verruimt mijn perspectief. Hoe normaal is mijn kijk op de wereld eigenlijk, denk ik wel eens. Ik wil weten wat er in zijn hoofd omgaat. Mooi vind ik het als hij echt iets doet met mijn tips. Zijn CV aanpassen, mensen op een andere manier benaderen, hij pakt het echt goed op.

Reflectie

Ik denk vaak aan de coaching vragen die ik zelf heb gehad, in die zin is het een reflectie op hoe ik zelf gecoacht wordt door mijn Talent Development Manager. Het is leerzaam voor beide partijen. Ik word mij veel meer bewust van mijn eigen referentiekader, de bril waardoor ik kijk. Ik geef mijn eigen coaching door aan een ander van wie ik op mijn beurt ook veel kan leren. Je gaat echt het gesprek aan, ik zie het als een samenwerkingstraject. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan! 

Alleen voor successen gaan vind ik te beperkt. Ik wil meer oog hebben voor mijn omgeving. Bij ORMIT heb ik veel ontvangen, maar nog niet veel doorgegeven.

Ilja, Senior Coördinator IMC Weekendschool Alumni: Contact met generatiegenoten opent je ogen

Ilja Beudel: ORMIT’ers hebben een hoog zelfreflecterend vermogen, ze hebben de gave om te leren van hun fouten en daarover te praten. Ze zijn allemaal ambitieus en gemotiveerd. En ze zijn in staat om de goede vragen te stellen. Wij brengen ze in contact met generatiegenoten met wie ze anders nauwelijks in aanraking komen. Je merkt dan dat ze zich heel erg bewust worden van hun eigen bevoorrechte positie op het gebied van studie en carrière. Zij, maar ook de jongeren, hebben een druk professioneel en sociaal leven, waardoor het lastig is om de match te maken. 

Aan Moustafa merk ik dat hij zich gesteund voelt, hij heeft met Dianne een back-up en kan bij haar terecht. Als hij tegen een sollicitatiegesprek loopt aan te hikken, zorgt Dianne ervoor dat hij zelfverzekerder het gesprek in kan gaan.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Op straat ontmoeten

IMC Weekendschool wil bruggen slaan door leerlingen in contact te brengen met professionals. Het is een vorm van ervaringsgericht onderwijs. Zo brengen we groepen in de samenleving samen, die elkaar niet zo snel op straat ontmoeten. Ondanks de verschillende achtergronden zijn de verschillen geeneens zo groot: de vragen die gesteld worden, zijn ook hun vragen. Het opent je ogen en laat je anders naar de wereld kijken. Heel belangrijk in deze tijd. 

Dianne denkt echt met mij mee, als ik studieprobleempjes heb reikt zij mij tips aan. Ze helpt ook bij mijn sollicitaties. Je moet geduld hebben en niet opgeven, houdt ze mij voor. 

Coachee Moustafa Ayoubi: Ik mag haar altijd appen

Moustafa Ayoubi: In mijn klas moesten we lootjes trekken om in aanmerking te komen voor de weekendschool. Ik wilde heel graag, omdat je kunt proeven van heel verschillende beroepen. Eind november kreeg ik de mogelijkheid om een coach te kiezen, het profiel van Dianne die net als ik veel doet aan sport, sprak mij direct aan. In het eerste gesprek kwam ze heel rustig over en kon ik mijn verhaal kwijt. Ze wilde niet teveel graven in het verleden, maar het lekker simpel houden. ‘Het is zoals het is’, zegt ze dan. Dianne denkt echt met mij mee, als ik studieprobleempjes heb reikt zij mij tips aan. Ze helpt ook bij mijn sollicitaties. Je moet geduld hebben en niet opgeven, houdt ze mij voor. En: probeer klein te beginnen en leg de lat niet te hoog. Ze begeleidt mij met het voorbereiden van een gesprek, ik kan haar altijd bellen of appen. Ze is dan wel hoog opgeleid en heeft een mooie baan, maar ook zij is onderaan begonnen. Ze snapt wat voor mij belangrijk is.

Hier komt de img beschrijving

 

In uw organisatie een ORMIT trainee? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie! 

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Lees meer Matches

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

Meer over traineeships

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.