An awesome website

Drag and drop your page in minutes. Add your own text & styling and you're basically done!

De Match

Daniel en Anke: waarom het klikt tussen Philips en ORMIT

High Resolution

We did a 2.5K size high resolution photo that will suit even for a very large web site.

Easy to Use

Blocks fixed to 12 Grid system. It allows you to find understanding between the designer and developer.

Many Components

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it.

 

Daniel Marrara Bertholdo: ‘Als ik de passie in haar ogen zie, zie ik iets van mijzelf’

Na haar studies aan de Radboud en Erasmus Universiteit wordt Anke Verstappen (25) geselecteerd voor het ORMIT internationaal supply chain management traineeship van Philips. Anke is gestart in een groep van acht ORMIT’ers, een pipeline van talent. De trainees die een tweejarig Incompany traject volgen, worden ingezet in het Forecast to Plan-project, een groot veranderingstraject binnen Philips. We praten met haar en met Daniel Marrara Bertholdo, Director, Global Deployment Manager en Business Process Expert over het geheim van hun match. 

Anke Verstappen
‘Ik was jaloers op collega’s die al met Daniel mochten samenwerken’ 
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

Waarom kiest Philips voor het Incompany Traineeship van ORMIT?

Daniel: We proberen talent aan te trekken en aan ons te binden met het oog op de toekomst van Philips. Het is fantastisch om te zien hoe gedreven deze jonge talenten zijn, zij brengen nieuwe energie in ons bedrijf waar zich een omvangrijk veranderingsproces voltrekt. Onze talentenpool van ORMIT’ers, die we wereldwijd inzetten, staat te springen om daaraan bij te dragen. Ik signaleer dat de zichtbaarheid van de talenten sterk toeneemt, collega’s ervaren de waarde die zij komen brengen. Het programma is echt heel succesvol.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Waarom past Anke in dit plaatje? 

Daniel: Anke is gepassioneerd, gemotiveerd en heeft bergen energie! In een transformatieproces is de connectie leggen met anderen eigenlijk de sleutel tot succes. Dat is misschien wel haar grootste talent. Anke is sterk in de interactie, zij brengt mensen snel op hetzelfde niveau. Zij is spontaan en zegt wat ze denkt. Ze laat zich bovendien niet gek maken en heeft oog voor haar omgeving, niet alleen voor de business.

Philips is sterk gericht op veranderingsmanagement, het bedrijf zoekt talenten die disruptief kunnen zijn. 

Herkenbaar, Anke?

Anke: Eh ja! Ik krijg nogal eens als feedback dat ik snel de connectie maak met mensen en ze ook kan binden. Ik ben extravert en heb oog voor iemands sterke punten. Ook ben ik niet bang om te leren of om kritiek te krijgen. Philips is sterk gericht op veranderingsmanagement, het bedrijf zoekt talenten die disruptief kunnen zijn. 

Waarom heb je voor Philips gekozen?

Anke: Het is vooral de visie die mij heel erg aanspreekt: Philips wil de wereld gezonder en duurzamer maken. Dit wordt concreet vertaald in: voor 2025 de levens van 3 miljard mensen verbeteren. Plus de drive om het beste bedrijf te willen zijn door waarde toe te voegen aan de maatschappij. Dat kan gaan over MRI-scanners die sneller diagnosticeren tot airfryers die je gezonder laten frituren. Winst maken, maar ook iets goeds doen voor maatschappij. Heel mooi vind ik dat.


Hoe steekt jouw 2-jarig programma in elkaar?

Anke: Ik doe drie opdrachten, die passen bij mijn ontwikkelingsbehoefte. Ik heb de afgelopen zes maanden als Local Project Manager gewerkt van het Forecast to Plan project voor de Iberia organisatie. Ik zat 2 maanden ook echt fysiek in Madrid. De crux is om op verschillende plekken je de content snel eigen te maken, zodat je collega’s kunt helpen. Tegelijk bind je je niet voor een langere periode. Je laatste opdracht wordt the landing spot genoemd, met het idee om van hieruit een eigen rol en een mogelijke functie te vinden. Wat ik nu weet is dat mijn persoonlijkheid beter past bij personal health dan bij health systems. Ik wil vooral bij personal health nog veel operationele ervaring opdoen.

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Hoe bevalt de onderlinge samenwerking?

Anke: Het is lastig om niet met Daniel te matchen! Ik was jaloers op mijn collega-trainees die al met hem samenwerkten. Bij Daniel zie je een heel sterke betrokkenheid vanuit de mentorrol die hem van nature eigen is. Alle trainees werken dolgraag met hem. Ik was erg blij toen ik de kans kreeg om een opdracht voor hem te doen.

Daniel: Als ik de passie in haar ogen zie, zie ik een stukje van mijzelf. Oplossingen ontwikkelen om het leven van mensen te verbeteren, is een belangrijke drijfveer voor de talenten. Ik blijf zeggen: alles wat je doet, draagt daaraan bij. Het maatschappelijke aspect geeft een enorme boost aan de motivatie van jonge mensen zoals Anke. 

Wat is typisch Daniel? 

Daniel is van de “pali pali” aanpak. Als ik een risico zie, daagt hij mij uit om dat om te draaien. Probleem? Verzin een oplossing, zegt hij dan.

Daniel is van de “pali pali” aanpak. Zo probeer ik de trainees uit te dagen om hun kennis te gebruiken: kom met nieuwe ideeën en denk out of the box! 

Licht eens toe, Daniel?

Daniel: Ik heb de “pali pali” filosofie geleerd van onze Zuid-Koreaanse collega’s. Het is een puur pragmatische benadering die we hebben toegepast tijdens de uitvoering van een project. Als ik pali pali naar voren breng in gesprekken met trainees doel ik op het zo praktisch mogelijk inzoomen op datgene wat écht belangrijk is voor onze klanten. Als je tegen een probleem aanloopt, denk dan in oplossingen. Zo probeer ik de trainees uit te dagen om hun kennis te gebruiken: kom met nieuwe ideeën en denk out of the box!

Wat kun je van Anke leren, Daniel?Daniel: Veel! Haar gedrevenheid werkt aanstekelijk. Ze brengt energie en kijkt naar de positieve kant van de zaak. Wat voor haar geldt, geldt ook voor de andere talenten: zij stellen hele goede vragen en houden mij scherp!

More than image

We prepared some high-quality photos, that you can use in your projects. When you have to show your application or website on iPhone, iPad or Macbook you can use these images.

Fijn werken met zo’n mentor, Anke? 

Het is hard werken, maar als het tegen zit heeft hij ook oog voor de menselijke kant. Toen er iets met ziekte was in mijn familie, switchte hij direct naar het persoonlijke. Familie is het belangrijkste, zei hij toen.

 

In uw organisatie ORMIT trainees? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie! 

Variety of designs

Use samples as-is or with new blocks from a UI Kit

Lees meer Matches

To get started, you select the desired sample and base the entire website on it. It’s that simple!

lees Meer over incompany traineeship

Each of these beautiful samples you can use as-is or with new blocks from a UI Kit to make your site.

User Guide

You’ll get a description of each component and learn how to connect and use them.

Responsive Layout

Of course we haven’t forgotten about the responsive layout. Create a website with full mobile support.